Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

25 Ağustos 2014 Pazartesi

Kırmızı Halı: MTV Video Müzik Ödülleri


Hepinize kocaman merhabalar! Dün akşam California'da gerçekleştirilen MTV Video Müzik Ödülleri töreninde ödüller sahiplerini buldu ve arkasından oldukça çok konuşulacak bir kırmızı halı ve performans listesi bıraktı!


Gecenin kuşkusuz en çok konuşulan ismi ve performansı ise her zamanki gibi Queen B'ye aitti. Beyonce, ödül töreninde ilk olarak transparan detaylı, uzun kollu, siyah Nicholas Jebran kıyafeti, Lorraine Schwartz mücevherleri ve Christian Louboutin ayakkabılarıyla görünürken, tören sonunda ise yine uzun kollu ve transparan detaylı, bordo Zuhair Murad elbisesi ile çıktı kameraların karşısına.


Tabii söz konusu Beyonce olunca tek konuşulacak olan kırmızı halıdaki geçişi olamaz, elbette bir de konser olmalı değil mi?! İşte Queen B bu gecede sergilediği mini performans ile adeta neden bir kez daha Queen olduğunu kanıtladı. (Performansı dileyen buradan izleyebilir.) Bunu Mtv de takdir etmiş olacak ki geçen sene Justin Timberlake'e verilen, ''Michael Jackson Video Vanguard Ödülü''nün bu yılki sahibi Beyonce oldu ve ödülü Jay-Z ve kızı Blue Ivy'nin elinden aldı.


Bunun yanında törenin çok konuşulan kırmızı halısına geçmek gerekirse, ünlüler gecede adeta ödül için değil dekolte için yarışa girmişler birbiriyle! MTV EMA'dan bu yana bu kadar dekolteli ünlüyü bir arada görmemiştik doğrusu. Herkes ayrı bir çıplak; herkes ayrı bir malzeme sergileme peşinde. Törenin en konuşulan ismi (aynı zamanda en çıplağı) Amber Rose da bunun en dazlak ve ayaklı kanıtı!


Dakikalar sonra Maksim Gazinosu'nda bir masanın üzerine çıkıp dans edecekmiş izlenimi yaratan görüntüsüyle Amber Rose'u bir köşeye terk ederken; dekolte verme kaygısı taşıyan bir başka ünlü grubuna geçiyoruz. Malumunuz Kim Kardashian Diyarbakır karpuzundan hallice göğüslerini sergilemeyi çok sever. Bu törende de kendisini, mini bir Balmain eşliğinde ''göğüs show'' yaparken görüyoruz. Peki  ya diğerleri? Kim kendine (göğüslerine) güvendi ve dekolteyi göbeğine kadar açtı da; Demi Lovato ve Jessi J tam olarak neyine güvendi? Diyarbakır karpuzu dedik süzme yoğurt poşeti demedik hanımlar lütfen!


Süzme yoğurt poşeti misali sarkık göğüslerden sonra; dekolteyi bir üst kademeye taşıyan ablalara geçiyoruz. Bu sefer sıra yerinde duramayıp, hem bacak hem göğüs dekoltesini bir arada taşıyan hanımlarda. Hanımlar dediysem kendi küçük etkisi büyük bücürük Kylie Jenner'ı biraz dışlamam gerek. Kokona ablalarının beyin yıkaması sonucu henüz 17 yaşında olmasına rağmen 47 yaşında gibi giyinen Kylie'nin kıyafeti yaşına hiç uygun değil. Yaş bazında bakmazsak eğer; kıyafet ve görüntü olarak Kylie hoş sayılabilir. Kylie'nin her zamanki asiliğini yansıtan siyah elbisesine karşın; birazdan Red Light District'te işe çıkacakmış görüntüsü ile Rita Ora'nın elbisesi hiç (ama hiç) iç açıcı değil. Buna nazaran Michelle Williams ve Nina Dobrev'in ölçülü bacak ve göğüs dekolteli elbiseleri daha estetik ve güzel görünüyor.


Dekolte şanslarını göğüslerinden yana kullanamayan Miley CyrusKendall Jenner ve Jordan Dunn ise ödül töreni için büstiyer ve siyah renk seçimleri ile birbirlerini anımsatıyorlar. Miley Cyrus ise bu güzellerin arasından ''Wrecking Ball'' ile yılın videosu ödülü kazanarak, üstüne bir de ödülü almak için sahneye evsiz bir adamı çıkarıp, sosyal bir mesaj vermeye çalışarak sıyrılıyor ve yine gecenin en çok konuşulan ismi oluveriyor bir anda.


Miley sosyal içerikli davranışlarıyla kalbimizi kazanadursun; Jeniffer Lopez her zamanki gibi yoğun dekolteler ve ışıltılar içinde kırmızı halının diğer bir ucunda karşılıyor bizleri. Tipik bir J.Lo elbisesi olan metalik gri kıyafeti Charbel Zoe imzalı. J.Lo bu kıyafetini Jimmy Choe ayakkabıları, Thale Blanc clutchı ve Neil Lane tasarımı mücevherleri tamamlıyor. Bunun yanında Iggy Azalea da törende, metalik ışıltıları olan bir kıyafet diğer eden bir diğer ünlü. Azalea'nın gümüş rengi parlak kıyafeti Versace; takıları ise Nasrin Imani tasarımı.


Buraya kadar bol bol dekolte, ihtişam, allama-pullama gördüğümüz kırmızı halıda sıra şimdi de rezil-i rüsvalara bir göz atmaya geldi. Bunların başını da tabii ki oversize ceketi ile Solange Knowles çekiyor. Tamam anladık farklı olacaksın, iddialı giyineceksin de; babanın ceketinden başka giyecek bir şey bulamamış fakir triplerine de girmeyeceksin Solange hanım! Hatta ve hatta aslanlar yutasıca Charli XCX, pitonlar kusacısa Nicki Minaj gibi de görünmeyeceksin. Ariana Grande gibi buram buram Moschino kokan, yaz ortasında 90'lardan kalma derilerden de uzak duracak; azıcık Beyonce'nin kardeşi sıfatına uygun giyineceksin Solange hanım, anladın mı?


Solange ona karşı söylediklerimi idrak ededursun; Taylor Swift'i alnının çatından vurasım var! A be akılsız kızım yok mu senin bir stil danışmanın? Kim giydirdi sana bu komik Mary Katrantzou marka tulumu? Adım atmaya henüz başlamış ''Can bebek tulumu'' bu annem seni kandırmışlar, kandırmışlar...!



Taylor Swift her zamanki stil ikonu görüntüsünden uzak bir halde, rezil-i rüsva bölümünde halay başı olurken; Taylor Swift'in peşine; tuhaf pantolonlarının üzerine taktıkları gereksiz kemerleri ve lüzumsuz kapalı görünüşleriyle (dekoltenin ortası yok bu ünlülerde) Gwen Stefani ve Chloë Moretz takılıyor.



Son olarak gecenin rezilleri bölümüne dahil etmem gereken fakat; Britney Spears ve Justin Timberlake'in 2001'deki denim aşkını yansıtması ve o yıllara yaptığı ince gönderme ile Katy Perry'i Versace elbisesi ile, kırmızı halının en yaratıcı ismi olarak atıyorum. Bu yaratıcılık da yine Mtv tarafından takdir edildi ki kendisine en iyi kadın klip dalında Dark Horse ile bir de ödül getirdi.



Evet kızlar üzerine daha çok konuşulabilecek MTV Video Müzik Ödülleri bundan ibaretti. Sizlerden de bu kırmızı halı görünüşleri üzerine yorum bekliyorum ve bu post'u burada sonlandırıyorum. Şimdilik Adios! Bir sonraki post'a kadar seksi kalın!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için önemli, lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın :)
Sorularınız için Instagram hesabım (matmazel_nikki) her zaman aktif!

Matmazelin Penceresi © 2014. Haklarım Var Tümü De Gizlidir | Destek-Blogger

Tasarım-Değmesin Yağlı Boya