Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

14 Kasım 2013 Perşembe

MTV Europe Music Awards Kırmızı Halı Vahşeti


Evet geçtiğimiz 10 Kasım gecesi Amsterdam'da bir vahşet gerçekleşti; ''Kırmızı Halı vahşeti'' Ünlülerin bir araya gelip, hangimiz en kaşarız ve en 'burada ne idüğü belirsiz sanatçıyız' ödüllerinin dağıtıldığı bu gece de ünlüler instagram hesabında verdiği eblek pozlara eşdeğer pozlar vermek için birbirleri ile yarıştı.




İlk olarak başlamak istediğim tabii ki gecenin bombası olarak akıllarda uzun bir süre yer edecek Miley Cyrus. Bizim zavallı Miley'cik geceye, 80'lerden kalma İbrahim Tatlıses yanındaki Asena tadındaki kıyafetiyle katıldı. ''Please Stop Violence'' yazılı elbisesinin üstündeki Tupac ve Biggie resimleriyle de sözde genç yaşta vahşete kurban gitmiş iki rapçi üzerinden eylem yaptı. Cücük eylemi sırasında ciddiyetinden olacak ki; dili dışarda görüntülenemedi.





Dilini törene kadar içeride tutmayı başaran Miley, sıra törene gelince bırakın dilini, pıtısını bile içeride tutamadı ve bütün iç organlarını Omo'nun sponsor olabilecek beyazlıktaki mayosu ile dünyaya sergiledi, üstelik bunu yaptığı yetmezmiş gibi bir de hakkında 972354584 dedikodu yazılacak şekilde sahnede esrar içti.




Sahnede esrar içmesini bile twerk yapmasına milyon kere tercih edeceğimiz Miley, tabii ki her zamanki gibi kendini tutamadı ve 'Uzay' temalı sahne şovu boyunca kalçasını bir oraya bir buraya sürtüp durdu. 






Miley gudubetinden fenalık bastıysa başka bir 'pıtı açma sevdalısı'na geçiyoruz: Iggy Azalea! Ben hayatımda bu kadar pıtının bir arada olduğu başka bir ödül töreni görmedim arkadaş! Bu ne?! Soruyorum tam olarak bu ne?! Sözde Dilek Hanif imzası taşıyan elbisenin böyle mi durması gerekiyor? Yok mu kızım senin uzun belli bir külotun, giy onu hem üşütme, hem de biz senin bu rezil, kepaze hallerini görmek zorunda kalmayalım!




Yeterince dalak, böbrek gördük yeter artık diyorsanız sıra Hatice abla tavırları ile kırmızı halıda boy gösteren Katy Perry'e geldi. Herkes iç organlarını meydana saladursun sevgili Katy kendini adeta mavi Zac Posen elbisesinin içine 'tıkmış!' Tıktığı yetmezmiş gibi bir de Gossip Girl zamanlarından kalma taşlı bir tacı da kafasına yerleştirmiş ve mavi bir turşuya dönmüş kırmızı halı sularında.




Kendisi de bu yağ yakıcı, zayıflatıcı sauna elbisesi tipli Zac Posen'inden sıkılmış olacak ki; ödül töreni sırasında yaptığı kostüm değişikliği ile kendini filelere verdi ve çok iyi etti. Prism albümü boyunca çizdiği asi kızları halleri doğrultusunda giydiği siyah elbisesi ve sahne şovuyla da oldukça çok konuşuldu.




Hazır siyahlarla başlamışken ''Siyah giyen kadınlar'' ile devam ediyorum. Siyah kurtarıcıdır ve risksizdir diyen, siyah giymiş gecede. Rita Ora yeni boyattığı platin sarısı saçlarını, bordo ruju ve derin yırtmaçlı Calvin Klein elbisesi ile tamamlarken, Kesha'dan hallice Ellie Goulding tüm Kezbanlığı ve aslan yelesi saçları ile Dolce&Gabbana elbisesini ağlatıyordu. Bridgit Mendler ise yaşına ve tarzına uygun ölçülü dekolteli kıyafeti ile benden oldukça iyi bir geçer not aldı. BIZIMLASIN BRIDGIT!





Bir de geceye nereden düştüğü belli olmayan bir tayfa vardı ki evlerden uzak! Her biri ayrı bir şebeklik ifadesiyle kameralara bakarken çıldırmamak elde değildi. Hele şu evrimleşememiş maymun havalarında bir oraya bir buraya zıplayan, adıyla zerre ilgilenmediğim sevimsiz ikizler dayanılabilecek gibi değillerdi. O sebeple bu çirkin görüntüleri tek bir kare ile geçiyorum.





Ve yukarıdaki görüntüleri hafızanızdan çabucak uzaklaştırmak için, yazıyı bir takım yakışıklı erkek ile sonlandırıyorum. MTV EMA kısaca böyleydi. Bir sonraki postta görüşmek üzere, şimdilik adios!




1 yorum:

Yorumlarınız benim için önemli, lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın :)
Sorularınız için Instagram hesabım (matmazel_nikki) her zaman aktif!

Matmazelin Penceresi © 2014. Haklarım Var Tümü De Gizlidir | Destek-Blogger

Tasarım-Değmesin Yağlı Boya