Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

15 Şubat 2016 Pazartesi

Matmazel Deneyimledi: The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcı



Hepinize yeniden merhabalar! Bugün sizlerle hemen hemen hepinizin aşina olduğu, daha pek çok blogger arkadaşım tarafından da bahsedilen ve kullanmalara doyamadığımız, aydınlatıcıların kraliçesi, The Balm'ın Mary-Lou Manizer aydınlatıcısından ve nasıl kullanılması gerektiğinden bahsedeceğim.

Öncelikle aydınlatıcının ne olduğundan ve işlevinden kısaca bahsetmek gerekirse; aydınlatıcı, yüzümüzde ön plana çıkarmak istediğimiz yerlere uyguladığımız, uygulandığı yerleri olduğundan daha parlak ve canlı gösterip, yüzümüzün ışık alan noktalarını daha da aydınlatan bir makyaj malzemesidir. Yani dudaklarınızı dolgunlaştırmak mı istiyorsunuz, kaş kemiklerinizi mi belirginleştireceksiniz ya da gözlerinizi olduğundan daha açık mı göstermek istiyorsunuz? Hepsi için tek bir yanıt var o da ---> Aydınlatıcı!


The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcısı güzellik dünyasında, tahtını kimselere kaptırmayan aydınlatıcıların en başında geliyor. Ürünün incelemesine bakacak olursak; Mary-Lou Manizer çok ama çok ince yapıda ve kendisinden beklenmeyecek kadar pigmentli. İçerisinde mikro simler var ve yüzünüze sürdüğünüzde, gelinin kız kardeşinin suratına adeta 'fırlatılmış gibi' duran simlerle uzaktan yakından alakası yok. Sarı alt tonlu bir şampanya rengi ve kalıcılığı son derece iyi. Cildinizi olduğundan daha sağlıklı ve parlak gösterme açısından son derece başarılı.


Üstelik aydınlatıcı görevinin yanında da çok iyi bir far işlevi görüyor ve kalıcılığını uzun süre koruduğu ve göz üstünde toplanma yapmadığı için son derece rahat kullanabiliyorsunuz. Ürünün 8.5g lık bir ambalajı var ve Gratis mağazalarında satılan bu ürünün fiyatı yanılmıyorsam 50 TL civarı. (Bayramlarda seyranlarda %40 lık indirimleri oluyor) Bu cümleden sonra gelen ''oooo'' şeklideki nidalara yanıt vermem gerekirse, ürün AŞIRI bereketli! Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve fotoğrafa bakın işte sonuç! Mary-Lou Manizer kuvvetli pigmentlere sahip olduğu için ürünü öyle yaldır yaldır süremiyorsunuz. Çok hafifçe parmaklarınızı dokundurup yüzünüze uygulamanız yetiyor çünkü elinizi bandırıp, ürünü yüzünüze uygulamanız durumunda gündüz vakti disko topuna dönebilir ve yüzünüzü çok yağlı gösterebilirsiniz. Bakınız ben fotoğrafta parmağımı ürüne sürttüm (değdirmedim) ve ona rağmen ürünün rengi fotoğrafta bile fazlaca belli, sarı ve parlak.


Gelelim meşhur soru nasıl kullanılması gerektiğine! Ben ürünü yüzümü daha parlak ve canlı göstermek için elmacık kemiklerimin  üzerine oradan hafifçe kaş üstüme ve kaş kavislerimin hemen altına (kaş kemiğime), gözlerimi daha aydınlık ve açık göstermek için göz pınarlarıma, burnumu olduğundan daha kalkık ve ince göstermek için burnumun ucuna ve burun kemiğime şerit halinde, ışığı yakalaması için alnımın ve çenemin tam ortasına, son olarak da dudaklarımı olduğundan daha dolgun göstermesi için dudak kalbimin hemen ortasına ve dudağımın üzerine çok çok hafif uyguluyorum ve işte sonuç. Fotoğrafta sizler için genelde kullanılan kısmen yerleri işaretledim. Fakat ısrarla belirtmem lazım ki; ürünü minimum seviyede kullanırsanız daha iyi sonuç alırsınız. Dilerim faydalı olabilmişimdir, bir sonraki post'a kadar seksi kalın, şimdilik Adios!

Instagram: Matmazel Nikki

NOT: Ürünün uygulaması için sorulan fırça soruları doğrultusunda kullandığım fırçaları da ekliyorum. Elmacık kemiklerimin ve kaşımın üzeri için yelpaze formundaki geniş açılı fırçayı kullanırken; göz  pınarlarım, dudak kalbimin üzeri ve ürünü far olarak kullandığım zamanlarda da bir far fırçası kullanıyorum. Sevgiler -Matmazel X.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için önemli, lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın :)
Sorularınız için Instagram hesabım (matmazel_nikki) her zaman aktif!

Matmazelin Penceresi © 2014. Haklarım Var Tümü De Gizlidir | Destek-Blogger

Tasarım-Değmesin Yağlı Boya